Campania Help25

Help25 este un proiect al Asociatiei OncoHelp prin care ne propunem să implementăm Programul de Depistare Precoce al Cancerului de San Help25 în regiunea de Vest.

PROIECTEPentru a lansa acest program, este necesar să achiziţionăm aparatura medicală performantă şi întreaga infrastructura tehnică necesară bazelor de date, care să permită împreună un bun diagnostic şi o urmărire în timp a leziunilor pentru evaluarea eficacităţii tratamentului oncologic. Datele obţinute de la fiecare evaluare vor fi stocate într-o baza de date, iar această bază de date va urmări dinamica şi evoluţia stării fiecărei paciente, precum şi furnizarea de date necesare cercetării din centrele universitare, care luptă împotriva acestei boli.

Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi site-ul campaniei: www.help25.ro

Construirea centrului de oncologie OncoHelp

Înfiinţarea Centrului de Oncologie OncoHelp pentru pacienţii cu patologie specifică, a fost unul din cele mai importante proiecte demarate de către Asociaţia OncoHelp. Realizat cu ajutorul a peste 200 de sponsori, printre care şi: Avon Cosmetics România, Rotary Club Cetate şi Asociaţia Femeilor Antreprenori din Romnânia, centrul reprezintă o alternativă la sistemul medical existent prin serviciile calitative oferite în regim gratuit tuturor persoanelor asigurate.