Radioterapie

Laboratorul de Radioterapie din cadrul Asociației OncoHelp îsi desfășoară activitatea în baza contractului încheiat cu Casa Județeană de Asigurări de Sanatate Timiș.

Servicii medicale oferite:

  • Asigurarea tratamentului radioterapeutic curativ inainte sau dupa interventia chirurgicala, concomitent sau secvential cu chimioterapia in toate afectiunile oncologice cu o fina precizie si la un standard european.
  • Asigurarea tratamentului paleativ radioterapic pentru pacientii oncologici (cazul durerii pentru metastazele osoase, decompresiv la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul mediastinului, hemostatic in cazul sangerarilor pe cale ginecologica, sindorom compresiune vena cava inferioara, hipertensiune intracraniana pentru metastazele cerebrale etc).
  • Efectuarea consultatiilor, investigatiilor, tratamentelor, cat si alte ingrijiri medicale pentru bolnavii spitalizati,
  • Stabilirea corecta a diagnosticului si a conduitei terapeutice prin evaluare preterapeutica, monitorizare postterapeutica( analize medicale, ecografie generala, san, mamografie, EKG, CT) si prin organizarea comisiilor oncologice.
  • Internarea conform criteriilor de internare, respectandu-se programarile, lista de asteptare, prioritatile cat si orarul de internare.
  • Asigurarea tratamentului paliativ (tratamentul durerii inclusiv antalgic major, anemiei, greturilor si varsaturilor asociate).
  • Emiterea de scrisori medicale, concedii medicale.


Imagini Centrul de radioterapie


Medicii din cadrul Sectiei de Radioterapie:

- Dr. CROITORU ANCA-PETRARA– Medic Primar Radioterapie
- Dr. LUPSE OANA – Medic Specialist Radioterapie
- Dr. VANCEA VLAD - Medic Specialist Radioterapeut
- Dr. MAVRODINEANU ANDREI - Medic Specialist Radioterapeut