Primul consult

Consultul medical se face doar pe baza de programare.
Atunci cand veniti pentru prima data la consult va rugam sa va adresati personalului de la receptia Ambulatorului OncoMed, unde vi se va intocmi fisa pacientului.

1 Actele necesare pentru intocmirea fisei (cf. legislatiei in vigoare):

  1. Act de identitate,
  2. Biletul de trimitere de la medicul de familie / medic de specialitate,
  3. Copie xerox dupa investigatiile medicale facute pana in prezent,
  4. Cardul de sanatate sau adeverinta inlocuitoare


Imagini Ambulatorul OncoMed


Medicul la care sunteti programat va efectua, pe baza actelor medicale prezente in fisa, primul consult medical. Consultatia ne permite sa aflam mai multe detalii despre starea Dvs. de sanatate, iar pe baza acestor constatari veti fi programat pentru analizele ulterioare care conduc la un prim diagnostic.

in functie de rezultatele analizelor de laborator se va stabili daca este necesar sa urmati sau nu o forma de tratament si tipul de tratament. Odata ce fisa medicala este gata, vi se aduce la cunostinta ca aceasta fisa contine toate informatiile medicale ce va privesc si ca toate aceste date culese sunt confidentiale.

SITUATII SPECIALE:

1. In cazul in care pacientul nu prezinta documentele menţionate mai sus, poate sa beneficieze de consult de specialitate DOAR cu acordul medicului solicitat, in masura disponibilitatii in cadrul programarilor.

2. Intocmirea fisei noi poate fi efectuata si de catre apartinatori, doar in conditiile in care pacientul este greu transportabil si sunt indeplinite conditiile mai sus mentionate.