Internare si Externare

Internarile in cadrul OncoHelp se fac intre orele: 8:00 – 13:00  la Biroului de Internari situat la parter.

DATE  DESPRE  INTERNARE

 Daca se stabileste in urma investigatiilor medicale ca este necesar sa  urmati o forma de  tratament oncologic primul pas care trebuie facut este întocmirea foii de internare care se realizeaza in cadrul Biroului de Internari.

• internare în regim de asigurat:
-          spitalizare continua sau de zi (o data eliberata fisa medicala, se opereaza internarea la cererea medicului specialist)

Unitatea noastră sanitară nu percepe coplată, conform normativelor.

Receptie-Onco-Help-15

ACTE NECESARE INTERNARE

-          bilet de trimitere de la medicul de familie  sau specialist
-          actul de identitate
-         cardul de sanatate  sau adeverinta inlocuitoare.
După ce se intocmesc actele pentru internare, pacientii sunt condusi in saloane de o asistenta sau infirmiera.

VIZITA MEDICALA

Vizita medicala este realizata in fiecare zi de catre medicul curant. Acesta va informeaza despre starea de sanatate si tratament. Nu ezitati sa le adresati orice intrebare care va nelinisteste!


Imagini Centrul de Oncologie


CONFIDENTIALITATE

 Informarea apartinatorilor
Toate informatiile despre starea dumneavoastra de sanatate sunt confidentiale insa puteti desemna in scris o persoana din apropiatii dumneavoastra care poate avea acces la acest tip de informatii.

Informarea medicului de familie
La cererea dumneavoastra, orice medic poate fi instiintat de echipa medicala despre starea dumneavoastra de sanatate si poate avea acces la dosarul medical.

ORAR VIZITA

  - luni - vineri intre orele 16:00 - 20:00
  - sambata - duminica si sarbatori legale intre orele 9:00 -11:00 si 14:00 - 19:00.

Accesul pe sectie in afara orelor de vizita este interzis cu exceptia apartinatorilor care au permisiunea medicului curant.

SERVICIILE DISPONIBILE IN SALOANE

Odata terminate formalitatile de internare, sunteti condus de catre asistenta medicala in salonul Dvs.,  unde va sunt prezentate dotarile salonului si serviciile care va stau la dispozitie pe perioada internarii.

Salonul
In mod normal, saloanele au 2 sau maxim 3 paturi si majoritatea sunt dotate cu baie proprie, telefon, noptiera, dulap pentru haine.

Servirea mesei
Meniul cuprinde 3 mese pe zi,  gandite in functie de starea Dvs. de sanatate. Daca urmati un regim sau suferiti de alergie la anumite preparate va rugam sa ne semnalati acest lucru. Pe parcursul tratamentului, este important sa aveti o alimentatie echilibrata. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre ce ar trebui sa contina meniul dumneavoastra dupa externare, va rugam sa consultati medicul specialist.

EXTERNAREA PACIENTULUI

Externarea se realizeaza pe baza foii de observatie. Medicul curant elibereaza biletul de externare/ scrisoarea medicala care este adresata medicului de familie.
Dupa externare pacientul ramane in baza de date a institutiei si poate beneficia de dispensarizare oncologica activa.

Sala-de-tratamente-OncoHelp-4