Donatii

www oncohelp.ro foloseste pentru donatiile online serviciile EuPlatesc.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Puteți dona una din sumele presetate sau o valoare pe care o introduceți dvs.

Donațiile făcute către OncoHelp se fac cu respectarea următoarelor Termeni și condiții precum și respectând politica de confidențialitate a organizației.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

E-commerce Raiffeisen

 

Donează acum!

DONATII SI SPONSORIZARI

RO65 RZBR 0000 0600 1720 1882 - LEI
RO97 RZBR 0000 0600 1720 1888 - EURO - swift RZBRROBU
Raiffeisen Bank Timisoara
Mutumim tuturor celor care aleg sa sprijine Asociatia OncoHelp.
Suntem onorati sa va avem alaturi in lupta pentru viata!

Vă invitîm să sprijiniți  persoanele diagnosticate cu cancer prin urmatoarele metode de donatie: directionarea celor 3.5% din impozitul pe venitul salarial anual, directionarea celor 3.5% din impozitul pe veniturile din chirii, drepturi de proprietate intelectuala sau activitati agricole, sponsorizare directa in contul asociatiei (RO65 RZBR 0000 0600 1720 1882), donatie prin mobilPay, amplasarea unei urne la locul de munca sau, pt. persoane juridice, prin directionarea celor 20% din impozitul pe profitul anual sau trimestrial.

2 EURO LUNAR PRIN SMS LA 8845

Dacă dorești să te implici în proiectul Asociației OncoHelp prin care construim un spital de oncologie și implicit dezvoltăm serviciile medicale oncologice, te invităm să accesezi modalitatea de donație recurentă în valoare de 2 EURO lunar prin trimiterea unui SMS la numărul scurt 8845 cu textul ONCOHELP.

Numărul de telefon 8845 este valabil în toate rețelele de telefonie mobilă cu respectarea instrucțiunilor pe care le primiți de la operator în momentul în care ați lansat primul sms cu textul ONCOHELP. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.

3,5% DIN IMPOZITUL PE VENITUL ANULUI 2023 - FORMULARUL 230

Redirectionand cei 3.5% din impozitul pe venitul anului 2023, puteti participa alaturi de noi la dezvoltarea serviciilor medicale oncologice pentru persoanele care necesita tratament si ingrijire de specialitate.

Descarca Formularul 230 (in format printabil)

1.Descarcati Formularul 230 apasand butonul de mai sus;
2.Completeati-l cu datele dumneavoastra personale si semnati-l;
3.Contactati-ne sa venim dupa formulare sau puteti depune formularele la sediul Asociatiei OncoHelp: Str. C. Porumbescu Nr. 59, Timisoara, Cod Postal 300239, urmand sa le depunem noi la Administratia Financiara pana la data de 15 Mai 2024.

3,5% DIN ALTE VENITURI - DECLARATIA UNICA

Descarca declaratia unica (in format dinamic)

trebuie completat cu datele de identificare fiscala ale Asociatiei OncoHelp.

Daca realizati pe langa salarii si alte venituri, de exemplu: venituri din chirii, drepturi de proprietate intelectuala sau activitati agricole, puteti directiona si Dvs. pana la 3,5% din impozitul pe venitul anual catre Asociatia OncoHelp.

Daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 3,5% din impozit nu va faceti griji, va fi calculata de catre organele fiscale. Plata sponsorizarii catre organizatiile non-profit se face de catre autoritatile fiscale.

Daca aveti domiciliul fiscal in Romania, formularul se depune la autoritatea fiscala teritoriala in raza careia aveti domiciliul stabil. Daca nu, trebuie sa depuneti declaratia la autoritatea fiscala teritoriala in raza careia se afla sursa de venit.

PERSOANE JURIDICE - REDIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Daca esti o companie sau firma care are profit pe anul care tocmai s-a incheiat, legea sponsorizarii si codul fiscal iti permite sa directionezi 20% din impozitul pe profit datorat statului catre Asociatia OncoHelp.

Sponsorizarea se poate realiza si trimestrial si se deduce din impozitul pe profit al acestuia, daca plata sumei sponsorizate se realizeaza pe parcursul respectivului trimestru.

Descarcati aici Contractul de Sponsorizare: PDF | WORD
Il completezi cu datele firmei si-l trimiti pe adresa office@oncohelp.ro. Noi il returnam semnat si stampilat in 2 exemplare prin curier la adresa indicata in contract.

Daca esti o companie sau firma care are profit, poti efectua sponsorizare trimestrial sau anual la ONG-uri. Legea sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile si completarile ulterioare si Codul fiscal modificat si actualizat iti permite sa directionezi 20% din impozitul pe profit datorat bugetului de stat catre Asociatia OncoHelp.

Conform Art. 31 (4), Titlul II, din Codul Fiscal, Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea şi legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:

  1. a) sunt în limita a 0,5% din cifra de afaceri;
  2. b) nu depăşesc mai mult de 20%, din impozitul pe profit datorat.

CUM SE CALCULEAZA CEI 20%?

Cifra de afaceri=100.000 lei
Cheltuieli=80.000 lei
Profit impozabil=20.000 lei
Impozit aferent acestui profit (16%)=3.200 lei
0,5% din cifra de afaceri=500 lei
20% din impozitul pe profit=640 lei

Asadar se poate sponsoriza cu pana la 500 lei astfel incat valoarea integrala a sponsorizarii sa fie dedusa din impozitul pe profit de plata.
Astfel impozitul pe profit de plata va fi de 2.700 lei in loc de 3.200 lei.

ALTE MODALITATI DE AJUTOR

• Daca sunteti reprezentantul unei firme si doriti sa sponsorizati activitatile Asociatiei OncoHelp puteti sa ne contactati la adresa office@oncohelp.ro pentru a discuta incheierea unui contract de sponsorizare.
• Daca aveti un site sau blog, puteti promova activitatea Asociatiei OncoHelp.Pentru aceasta ne puteti contacta la adresa de office@oncohelp.ro.
• Daca ne puteti sprijini prin gazduirea unei urne pentru donatii in cadrul sediului in care va desfasurati activitatea, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@oncohelp.ro in vederea incheierii unui contract de colaborare.
• Daca doriti sa inchiriati spatiu publicitar in cadrul unitatii noastre in schimbul unei sume care va contribui lunar la dezvoltarea activitatilor asociatiei va stam la dispozitie pentru stabilirea termenilor la adresa de email: office@oncohelp.ro .