Membrii

Membrii fondatori:

Dr. NEGRU SERBAN – Presedinte
Dr. SIRBU DANIELA - Vicepresedinte
Dr. OPREAN CRISTINA- Membru

Consiliul Director:

Dr. NEGRU SERBAN – Presedinte
Dr. SIRBU DANIELA - Vicepresedinte
Dr. OPREAN CRISTINA- Membru
ROSU GHEORGHITA - Cenzor

Membrii asociati:

GLISICI ANGHELINA
GHIDAU GEORGETA
LAZEA DANA
CIOTEA MIHAELA

CUM POTI DEVENI MEMBRU?

Membrii Asociatiei OncoHelp pot fi:

Membrii fondatori – persoanele care au participat la constituirea patrimoniului Asociatiei si la infiinarea acesteia, figurand ca atare in actele de constituire.
Membrii asociati – cei care se asociaza ulterior fondarii si contribuie moral si material la completarea patrimoniului asociatiei.
Membrii de onoare - personalitati, oameni de stiinta si cultura din tara sau strainatate, care prin activitatea lor sprijina asociatia.
Membrii sustinatori – care adera la scopul asociatiei si o sprijina material si moral.


Imagini Asociatia OncoHelp

]

Daca doriti sa deveniti Membru Sustinator al Asociatiei OncoHelp va rugam sa va adresati la adresa de email office@oncohelp.ro cat si la numarul de telefon: 0356/460 995.

In cadrul sediului OncoHelp, Str. C. Porumbescu nr. 59, Timisoara, Cod 300239, veti completa un formular care presupune acordul dumneavoastra de a participa si ajuta la indeplinirea scopurilor pe care si le propune asociatia.

Obiectivele asociatiei se realizeaza doar prin unitate, perseverenta si colaborare.

Dupa completarea acestui formular veti primi detalii despre modul in care veti putea achita suma de _____ Ron reprezentand cotizatia lunara, precum si despre modalitatea de a intra in posesia legitimatiei de membru sustinator al Asociatiei OncoHelp.