Spectacol caritabil „Suflet langa suflet”

Stimati colaboratori,

Asociatia Oncohelp Timisoara, in parteneriat cu Fundatia Maria Margareta Faget, initiaza proiectul umanitar “Suflet langa suflet” in perioada 18-20 iunie 2018.

Proiectul vizeaza adunarea de fonduri banesti necesare prevenirii si tratarii cancerului, maladie mondiala ce afecteaza sanatatea unui numar mare de oameni de pe mapamond.

Asociatia OncoHelp asigura asistenta medicala in domeniul oncologiei pentru judetul Timis si judetele limitrofe, facand eforturi mari pentru prevenirea si tratarea cancerului, folosind metode moderne, aparatura de specialitate si tratament in conformitate cu noile descoperiri in domeniu.

Fondurile stranse in cadrul acestui proiect din donatiile dumneavoastra si din vanzarea de bilete vor fi folosite in scopul achizitionarii si dotarii cu aparatura medicala ( infuzomate) a tuturor saloanelor din cadrul Spitalului de zi Oncohelp.

Donatiile in acest scop se vor face pana in data de 20 iunie in conturile bancare :

RO65 RZBR 0000 0600 1720 1882 - LEI
RO97 RZBR 0000 0600 1720 1888 - EURO - swift RZBRROBU
Raiffeisen Bank Timisoara

In data de 20 iunie 2018 se va organiza la Timisoara spectacolul folcloric " Suflet langa Suflet pentru prevenirea si tratarea cancerului ", cu nume reprezentative din folclorul romanesc.

Colaboratorii beneficiaza de participare gratuita la eveniment .

Evenimentul caritabil va avea loc in sala "Capitol" a Filarmonicii Banatul, Timisoara, intre orele 18.00 - 20.00.

Costul unui bilet de intrare este de 30 lei si se poate achizitiona anticipat sau in ziua evenimentului de la Casa de Bilete nr.2 a Salii „Capitol” din cadrul Filarmonicii Banatul.

In speranta ca veti fi alaturi de noi in sustinerea luptei impotriva cancerului, va multumim anticipat si va asteptam cu drag!

Miercuri, 20 iunie 2018, s-a desfasurat la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul Timisoara spectacolul caritabil “ Suflet langa suflet” in lupta impotriva cancerului, spectacol organizat de Asociatia Oncohelp Timisoara in parteneriat cu Fundatia Maria Margareta din Faget.

Pe această cale dorim să le multumim tuturor celor care ne-au susținut, care au fost alături de noi și care au acceptat să dea din timpul lor, din talentul lor, din banii lor fără a accepta nimic la schimb.
Multumim din suflet s isuntem vesnic recunoscatori artistilor – voci si talente adevarate, care au venit cu inima deschisa, din diferite zone folclorice, consumand timp si energie, alegand sa faca ceea ce stiu ei mai bine: sa cante, sa danseze, transformand evenimentul intr-un spectacol de exceptie.

Multumim Fundatiei Maria Margareta si domnului Ioan Gheorghe Oltean pentru parteneriat si pentru munca depusa in buna organizare a acestui spectacol.

Multumim mass-mediei care a facut posibila mediatizarea evenimentului ( Radio Timisoara, TVR Timisoara, Autentic TV Faget, Tara Fagetului Online TV Faget, ziarul Libertatea Lugoj)

Multumim tuturor colaboratorilor nostrii care au ales sa ne fie alaturi si la acest eveniment, au cumparat bilete si au oferit donatii, cat si acelora care si-au manifestat sustinerea si dorinta de a ajuta in multe alte moduri.

VA MULTUMIM TUTUROR, celor care ati fost “ SUFLET LANGA SUFLET” alaturi de noi!