CROSUL OncoHelp 2023

CROS OncoHelp 2023

O nouă provocare!

Bucuria revederii și a faptelor bune ne va aduce împreună în ziua de 24 septembrie 2023 pentru o nouă ediție a CROSULUI Oncohelp. Ne vedem în locația deja cunoscută – Parcul Alpinet (fosta terasă Flora) începând cu ora 9.00.

Ca de fiecare dată scopul acestui eveniment are două mari direcții – sănătate prin sport și sprijin pentru pacienții Centrului de Oncologie OncoHelp. Este important să conștientizăm faptul că activitatea fizică practicată în mod regulat este în beneficiul sănătății noastre și totodată, faptul că stă în puterea noastră să ajutăm oamenii bolnavi de cancer. Această boală nu te întreabă dacă îi faci loc în viața ta, nu te lasă să alegi și de cele mai multe ori se definește ca o luptă grea cu corpul și mintea ta pentru ca în final să te declari învingător.

Câte puțin de la fiecare dintre noi înseamnă mai mult pentru bolnavul de cancer.

Fondurile colectate în cadrul acestei ediții le vom direcționa spre achiziționarea unui număr de 15 infuzomate (pompe volumetrice). Aceste dispozitive medicale sunt utile și necesare pentru administrare cu precizie a tratamentelor perfuzabile, sistemul integrat de control limitează erorile și oferă siguranță pacientului.  Generozitatea dumneavoastră din cadrul celor două evenimente caritabile din anul 2022: CROSULUI OncoHelp și Dovleacul Roz, a făcut ca noua aripă dedicată spitalizării de zi (spațiu care urmează să fie dat în folosință), precum și noul salon de tratamente din cadrul celor două noi buncăre să fie dotate cu 35 de fotolii ergonomice speciale pentru administrarea tratamentelor perfuzabile. Pentru fiecare dintre aceste 35 de fotolii este necesar să alocăm o pompă volumetrică – infuzomat cu scopul de a oferi pacienților confort, precizie și siguranță.

Vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre! Donațiile și sponsorizările sunt căile prin care Asociație OncoHelp poate ajuta bolnavii de cancer!

Înscrierile se vor efectua on-line accesând link-ul de mai jos, dar si la fața locului - în ziua evenimentului, începând cu ora 09:00. Taxa de participare - 50 Ron.

Înscrie-te!

Donații: la libera alegere accesând acest link sau la fața locului în urna dedicată donațiilor.

Sponsorizări: persoanele juridice au posibilitatea de a sprijini demersul nostru prin completarea unui contract de sponsorizare, document pe care îl puteți descărca aici.


Program eveniment

- ora 09:00 – distribuirea numerelor pentru înscrierile on-line/înscrierile la fața locului;

- ora 09:45 – încălzirea alături de antrenor ALEX MIU;

- ora 10:00 – start în cursă;

- ora 11:00 – premierea simbolică a celor care au obținut cel mai bun timp;

- traseu: 4,2km = Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora) – Podul Tinereții – Podul Michelangelo - Podul Decebal – Podul Michelangelo – Podul Tinereții – Podul Traian – Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora)

*punct de rehidratare la Podul Decebal;
*pe traseu vom avea voluntari a căror misiune este aceea de a oferi suport alergătorilor;
*persoană de legătură – Claudia Perța / 0749.190.804 / claudia.perta@oncohelp.ro