CROSUL OncoHelp – eveniment sportiv și caritabil

25 septembrie 2022 – Parcul Alpinet

Încă de la prima ediție, Crosul OncoHelp a fost gândit ca un eveniment sportiv și caritabil prin care ne propuneam să promovăm două aspecte importante din viața noastra: primul se referă la faptul că trebuie să conștientizăm importanța integrării sportului în activitatea noastră zinică, in timp ce al doilea aspect vizează satisfacția sufletească generată de participarea la un astfel de eveniment care oferă oportunitatea de a ajuta oamenii bolnavi de cancer.

Este bine știut faptul că una din modalitățile prin care bolnavul oncologic luptă pentru vindecare este tratamentul medicamentos. Tratamentul oncologic este prescris pacienților pentru vindecarea cancerului, pentru diminuarea unei tumori într-o etapă premergătoare intervenției chirurgicale, pentru prevenirea răspândirii celulelor canceroase în organism sau în scop paliativ acolo unde tumora este incurabilă. Administrarea tratamentului prescris se poate efectua și în regim de spitalizare de zi pe o durată de timp care poate varia de la câteva minute până la câteva ore, timp în care este nevoie să asigurăm pacientului confort sporit. Fotoliile speciale de chimioterapie prin designul și funcționalitatea inovatoare, oferă pacientului posibilitatea de a ajusta poziția pe durata efectuării tratamentului perfuzabil.

Anul acesta, fondurile colectate în urma taxelor de participare le vom direcționa spre achiziționarea a 5 fotolii de chimioterapie. În acest scop ne-am propus să strângem suma de 32.500 lei. Vă invităm să vă alăturați trup și suflet acestei acțiunii caritabile!

PROGRAM

  ♦ ora 09:00 – înscriere și eliberare număr de concurs;
  ♦ ora 09:45 – încălzire;
  ♦ ora 10:00 – start în cursă;
  ♦ ora 12:30 – premiere.

TRASEU 4,2 KM

Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora) – Podul Tinereții – Podul Michelangelo - Podul Decebal – Podul Michelangelo – Podul Tinereții – Podul Traian – Parcul Alpinet (fosta Terasa Flora)

*punct de rehidratere la podul Decebal

 

ÎNSCRIERI

  ♦ prin email la office@oncohelp.ro si achitarea taxei prin transfer bancar in contul RO65 RZBR 0000 0600 1720 1882;
  ♦ la fața locului.

Taxă de participare: 50 RON

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

GALERIE DE IMAGINI DE LA EVENIMENT