Crosul Oncohelp 2018- comunicat

Dragi prieteni si colaboratori,

In data de 23 septembrie 2018, incepand cu ora 10:00, va avea loc in Timisoara “ Crosul Oncohelp” , eveniment caritabil ce se va desfasura sub deviza“ Exista viata dincolo de cancer!”.

Crosul este organizat de catre Asociatia Oncohelp, in parteneriat cu Asociatia Atletic Club Maraton si are ca scop,pe langa promovarea unui mod de viata sanatos, strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala ( infuzomate automate) a tuturor saloanelor din cadrul Spitalului de zi Oncohelp, inlocuind astfel perfuzoarele gravitationale folosite in prezent.

Folosirea pompelor volumetrice va permite personalului medical din cadrul Asociatiei Oncohelp sa trateze cu acuratete si precizie sporite ,un numar mai mare de pacientiintr-o perioadamaiscurta de spitalizare , acoperindastfel in cele mai bune conditii toate solicitarile adresate spitalului nostru.

Mentionam ca in cadrul spitalului nostrum beneficiaza de tratament in regim de spitalizare de zi aproximativ 1.500 de pacienti/luna , numar care este in continua crestere.

Evenimentul din acest an se va desfasura pe malul Canalului Bega pe distanta de 3,8 kilometri, oferind astfel posibilitatea de participare si acelora dintre noi care decidem in acest moment sa pornim un proces de imbunatatire a pregatirii fizice. Startul, sosirea si festivitatea de premiere se vor organiza in fata terasei FLORA ( Start Arcadia,cronometru vizibil)

Traseul propus se poate vizualiza in schita de mai jos.

In speranta ca doriti ca alaturi de alti oameni frumosi la suflet sa imbinati placerea miscarii in aer liber cu bucuria sprijinirii semenilor care au nevoie de ajutorul nostru, va multumim din suflet si va asteptam cu drag!

Donatii

Cei care nu pot participa la acest cros caritabil, dar doresc să își aducă aportul printr-o donație in lupta impotriva cancerului o pot face in conturile bancare:

RO65RZBR0000060017201882 - LEI
RO97RZBR0000060017201888 - EURO

Cod swift RZBRROBU
Raiffeisen Bank Timisoara

Toți cei care doresc sa participe la eveniment cu sponsorizări diverse, constând in premii pentru participanți,sunt rugați sa contacteze reprezentantii organizatorilor :

Parteneri eveniment :Aquatim, SDM Timisoara, Televiziunea Medicala