Asociatia OncoHelp la Timotion 2021

Pentru pacientul bolnav de cancer, fiecare zi este o luptă! O luptă pentru supraviețuire, o luptă în care suportul fizic și moral acordat bolnavului este esențial. Plecând de la nevoia pacientului oncologic, am creionat proiecte pe care încet, încet având parte de implicarea comunității, am reușit să le implementăm.

Povestea Timotion 2021 arată o dată în plus faptul că Timișoara și regiunea de Vest, este o comunitate unită și empatică, gata oricând să vină în ajutorul celor care au nevoie. Incidentă crescută a afectiunilor oncologic la nivel de regiune (reg. de VEST) și dorința noastră de a raspunde pozitiv pacienților care au nevoie de serviciile noastre, ne-a determinat să procedam la creșterea capacității de diagnosticare și de acordare a tratamentelor oncologice.

Proiectul de dezvoltare a Laboratorului de Radioterapie OncoHelp este unul de amploare iar prin participarea la Timotion 2021 coroborat cu sprijinul comunității, prin sponsorizări directe din partea persoane fizice și juridice, vom reuși să creștem numărul de pacienți care vor beneficia de radioterapie, de la 125/zi  la 200 de pacienți/zi.

Suntem un centru universitar de referință și ne dorim să creștem alături de oamenii care au văzut mai departe de propriile nevoi și au ales să susțina constant proiectele noastre! Rămânem recunoscători comunității din care facem parte și totodată echipei Timotion!