Asociatia OncoHelp la Timotion 2020

Comunitatea a fost, din nou alături de Asociația OncoHelp, fapt pentru care vă mulțumim! Cu banii strânși prin participarea la Timotion 2020, Asociația OncoHelp a realizat achiziția și execuția parțială a rețelei de oxigen medicinal – restul cheltuielilor pentru finalizarea rețelei fiind acoperite din fondurile proprii ale asociației.

“Oxigenul este viață pentru pacienții OncoHelp!” a fost deviza proiectului cu care am participat la cursa Timotion 2020, cu scopul de a aduna fondurile necesare realizării rețelei de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie OncoHelp. Aici funcționează secția și ambulatoriul de radioterapie, într-o clădire nou construită și recent dată în folosință, care deservește pacienți din partea de Vest a țării, dar și din județe mai îndepărtate.

Pe lângă serviciile de specialitate, aici sunt oferite posibilități de cazare – în camere cu 2 sau 3 paturi și baie proprie, oferind astfel condiții hoteliere de excepție, în mod gratuit, pentru 48 de pacienți. Aceștia beneficiază și de 3 mese/zi, tot în regim gratuit. Cazarea pacienților care se află în curs de radioterapie, cu domiciliul în alte localități, și cu posibilități modeste de cazare înTimișoara a fost unul din motivele importante care au condus la realizarea ambulatoriului de radioterapie în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp din Timișoara.

La succesul adunării fondurilor pentru acest proiect au contribuit campionii care ne-au fost alături, cei 156 de donatori și reprezentanții presei - care ne-au sprijinit în activitatea de promovare. Suntem, din nou,  profund impresionați de răspunsul comunității la apelul nostru și dorim să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect. În același timp, dorim să îi asigurăm că vom continua să căutăm noi oportunități de dezvoltare și noi proiecte, toate în beneficiul pacienților care ni se adresează.