10 ani Oncohelp

Parteneri, colaboratori, angajati, sponsori si pacienti ne-au fost alaturi la aniversarea de 10 ani ai Centrului de Oncologie OncoHelp. Sala Operei Nationale Române din Timisoara a gazduit aniversarea noastra, pe care am marcat-o prin spectacolul “Silvia”, spectacol realizat cu sprijinul Facultatii de Muzica si Teatru din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara

Aniversarea a celebrat modul in care Centrul de Oncologie OncoHelp a evoluat in cei 10 ani de existenta, prin felul in care a inteles sa asigure tuturor pacientilor bolnavi de cancer un tratament corect, in conditii cat mai bune. Dorinta fondatorilor a fost aceea de a pastra din sistemul public ceea ce era mai bun – si de aceea au hotarât ca toate serviciile oferite sa fie accesibile tuturor pacientilor. Astazi, dupa zece ani de activitate, Centrul de Oncologie OncoHelp ofera in continuare servicii gratuite tuturor pacientilor asigurati.

“Istoria noastra, a OncoHelp, a inceput in 2004 intr-un parter de bloc. Am organizat atunci un cabinet de oncologie si am visat sa schimbam felul in care erau tratati bolnavii de cancer in Timisoara. Un an mai târziu am mutat cabinetul in locatia actual si am inceput constructia unui mic spital lânga ambulatoriul existent deja.

Am vrut sa schimbam ceea ce nu functiona in alta parte, am vrut sa eliminam problemele cu care se confrunta medicii peste tot si sa adaugam servicii care lipseau la ora respectiva. Am incercat de-a lungul timpului sa aratam ca se poate si altfel. Sa oferim gratuity servicii de calitate. Am considerat si consideram in continuare ca este datoria noastra sa ne respectam chemarea. Am considerat ca este datoria noastra sa practicam medicina nu doar ca o stiinta ci si ca o arta a compasiunii si o misiune a sufletului.

Astazi, la aniversarea a 10 ani de la inaugurarea Centrului de Oncologie OncoHelp, suntem incercati de sentimente amestecate. Pe de o parte este sentimentul de recunostinta fata de toti ceicare au facut eforturi enorme pentru a ne sprijini. Pe de alta parte ne apasa sentimentul de respon-sabilitate, de a nu dezamagi asteptarile celor care au crezut in noi. in fine, dar nu in ultimul rând, e bucuria pe care o simtim, aceea de a sarbatori impreuna un deceniu de solidaritate in lupta contra cancerului“ a declarat Conf. Dr. serban Negru.