dr-ogner-ioana

2 Comments on “dr-ogner-ioana

 1. Buna ziua
  Doresc o consultatie de specialitate deoarece am descoperit o anemie feripriva , a carei cauza nu am reusit inca sa o depistez… am facut colonoscopie si gastroscopie in cadrul clinicii Oncohelp sub urmarirea d-lui dr Razvan Diaconescu si toate au fost in regula… am facut si ct de abdomen si pelvis cu substanta de contrast si rezultatele au fost ok, in sensul ca nu sunt sangerari sau alte cauze care ar putea cauza aceasta anemie.
  Sunt sub tratament cu tadiferon si vitamina C de 1000, cam de o luna si jumatate.
  Dupa prima luna, , la analize, totul s-a normalizat, si am intrerupt tratamentul … duppa 10 zile, cred ca fierul a scazut din nou, deoarece au reaparut simptomele dinainte de tratament… acum, am reluat si sa zic ca sunt mai bine, dar nu in totalitate… am stare de oboseala si dureri articulare, in special seara. Vreau sa mentionez ca aceasta problema a aparut postcovid, pana atunci neavand nici o problema de sanatate majora.
  Daca se poate sa-mi faceti o programare ptr o consultatie si niste eventuale investigatii…
  Multumesc,
  Las si nr meu de tel mai jos, daca este nevoie
  0730 61 22 53

 2. Buna ziua doamna doctor, va rog sa mă iertați că va deranjez. Vreau sa știți în primul rând că doamna doctor Brutari nu mai vrea sa mă primească că și pacient, deoarece am fost de urgență la Clinicile noi și în urma analizelor doamna doctor Mihaela Delamarin mi-a făcut biopsie a spus că e urgent și cu rezultatul m-am dus la doamna doctor Brutari sa enervat și mă scos afară că o țin că nu-i buna. Eu i-am explicat că nu am făcut intenționat dar nu mă înțeles. Acum ce va rog dumneavoastră puteți să mă ajutați doar cu un referat pentru comisia de handicap iar de la 1 noiembrie din 10 trebuie să îmi pun dosarul de pensie .definitiv . Va mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *