Spectacol caritabil „Suflet langa suflet”

Stimati colaboratori,

Asociatia Oncohelp Timisoara, in parteneriat cu Fundatia Maria Margareta Faget, initiaza proiectul umanitar “Suflet langa suflet” in perioada 18-20 iunie 2018.

Proiectul vizeaza adunarea de fonduri banesti necesare prevenirii si tratarii cancerului, maladie mondiala ce afecteaza sanatatea unui numar mare de oameni de pe mapamond.

Asociatia OncoHelp asigura asistenta medicala in domeniul oncologiei pentru judetul Timis si judetele limitrofe, facand eforturi mari pentru prevenirea si tratarea cancerului, folosind metode moderne, aparatura de specialitate si tratament in conformitate cu noile descoperiri in domeniu.

Fondurile stranse in cadrul acestui proiect din donatiile dumneavoastra si din vanzarea de bilete vor fi folosite in scopul achizitionarii si dotarii cu aparatura medicala ( infuzomate) a tuturor saloanelor din cadrul Spitalului de zi Oncohelp.

Donatiile in acest scop se vor face pana in data de 20 iunie in conturile bancare :

RO65 RZBR 0000 0600 1720 1882 - LEI
RO97 RZBR 0000 0600 1720 1888 - EURO - swift RZBRROBU
Raiffeisen Bank Timisoara

In data de 20 iunie 2018 se va organiza la Timisoara spectacolul folcloric " Suflet langa Suflet pentru prevenirea si tratarea cancerului ", cu nume reprezentative din folclorul romanesc.

Colaboratorii beneficiaza de participare gratuita la eveniment .

Evenimentul caritabil va avea loc in sala "Capitol" a Filarmonicii Banatul, Timisoara, intre orele 18.00 - 20.00.

Costul unui bilet de intrare este de 30 lei si se poate achizitiona anticipat sau in ziua evenimentului de la Casa de Bilete nr.2 a Salii „Capitol” din cadrul Filarmonicii Banatul.

In speranta ca veti fi alaturi de noi in sustinerea luptei impotriva cancerului, va multumim anticipat si va asteptam cu drag!